Trädfällning

Trädfällning är ett stort beslut som man sannerligen inte skall ta lätt på. Döda eller döende träd fälls dels ur en hälsosynpunkt och dels av säkerhetsskäl och/eller av estetiska orsaker. Det finns också levande och friska träd som måste tas ned då de tränger och stör andra träd, byggnader, vägar eller elledningar. Alla trädfällningar är unika. Vi utför både markfällningar och sektionsfällningar. Det säkraste, miljövänligaste och mest kostnadseffektiva alternativet är att en professionell klättrare tar sig upp i trädet för att plocka ned trädet i sektioner, uppifrån och ned. Det gör att man undviker skador på mark och miljö samt slipper kostnader för exempelvis skylift. Denna mer skonsamma form av trädfällning är vi duktiga på och vi är glada att få hjälpa dig om du står inför beslutet att fälla ett träd.

Arbetar du yrkesmässigt med att fälla träd krävs motorsågskörkort. Vi innehar körkort AB vilket räcker för de flesta träd i villaträdgårdar.

Valet av trädfällare är viktigt

Valet av trädfällare är inte alltid givet och det finns en uppsjö av företag och privatpersoner som erbjuder trädfällning i Sverige. Om en trädfällare saknar tillräcklig erfarenhet, de rätta metoderna samt rätt utrustning kan det skada din mark och egendom. Tänk om ditt eller din grannes hus blir allvarligt skadat efter utförd fällning och företaget du valt att jobba med inte har försäkring. Då sitter du helt plötsligt med en förstörd egendom och ekonomiska bekymmer.

Det är tryggt att anlita en trädfällare som prioriterar säkerhet framför allt annat. Du får det säkraste alternativet levererat till ett pris som du kommer att ha råd med. Vi står bakom våra tjänster till 100% och vår erfarenhet och våra referenser låter vi tala för sig själva. Vi har de yppersta klättrarna och trädfällarna med gedigen erfarenhet och utbildning. Skulle du mot all förmodan inte vara nöjd med arbetet så ser vi till att du blir det. Vi arbetar alltid med högsta kundgaranti – vi är nöjda först när du är nöjd! Självklart är vi fullt försäkrade.

Bästa pris för trädfällning

Innan du väljer att fälla eller beskära ett träd så vill du självklart veta priset. Alla uppdrag inom trädfällning och beskärning är unika. För att göra en rimlig prisbedömning kommer vi kostnadsfritt ut till dig på plats för att titta på förutsättningarna. Vi tar hänsyn till trädets placering, höjd, omkrets, tyngd och hur riskfyllt och svårt det är att fälla trädet. Efter mötet får du en offert om du kan gå igenom i lugn och ro.

Kontakta oss för kostnadsfri offert.