Badrum

Professionell badrumsrenovering efter dina önskemål

En badrumsrenovering är ett stort projekt i hemmet och det är viktigt att arbetet flyter på smidigt och att resultatet blir precis som du vill ha det. Badrummet ska vara personligt och rogivande samtidigt som funktionaliteten och säkerheten är oklanderlig, och det är där vi på PS Inne & Ute Miljö AB kommer in i bilden. Vi tar alltid stor hänsyn till våra kunders önskemål när vi gör en badrumsrenovering, utan att tumma det minsta på säkerheten och kvaliteten i arbetet.

Hör av dig till oss så hjälper vi dig att skapa ditt drömbadrum!

Så går en badrumsrenovering till

Alla badrumsrenoveringar är unika och vi är som sagt mycket serviceinriktade och tar stor hänsyn till våra kunders önskemål. Med det sagt så vill vi ändå kort beskriva hur en badrumsrenovering går till, steg för steg, så att du vet vad du har att vänta dig:

  • Till att börja med genomförs de förberedande åtgärder som behövs. Maskiner och verktyg ställs in och golvet täcks med skyddspapp.
  • Därefter plockas all inredning i badrummet bort, såväl lös som fast (inklusive toaletten och elementen).
  • Rören i badrummet byts ut och vi sätter en avstängningsventil på vattenledningsrören.
  • Kakel, våtrumsmatta och övriga delar av det så kallade ytskiktet rivs bort. Om avloppsrören måste bytas ut blir rivningsarbetet mer omfattande.
  • Nu kommer vi igång med det riktiga arbetet och skapar det nya badrummet, precis som kunden vill ha det.
  • Väggar, golv och i vissa fall taket spacklas och fuktspärrar sätts in där det behövs (skarvar, golv och väggar). Det sistnämnda är mycket viktigt och något som kräver stor erfarenhet och yrkesskicklighet.
  • Kakel och klinker sätts på plats och sedan följer interiören, med toalettstolen, blandaren, och så vidare. Det färdiga badrummet skapas, helt enkelt. En perfekt miljö för såväl avslappnings som vardagens behov.
  • När arbetet är avslutat transporterar vi bort allt byggavfall.

Fackmannamässigt arbete

Badrummet är ett skadekänsligt område och det är särskilt viktigt att en licensierad entreprenör som jobbar fackmannamässigt med badrumsrenovering utför alla arbeten där. Det är precis vad du får med oss. Samtliga våra medarbetare har givetvis den utbildning och alla certifieringar – till exempel våtrumscertifikat och Säker Vatten – som krävs. De arbetar extremt noggrant, med stor hänsyn till detaljer, och ser till att risken för vattenskador och andra komplikationer minimeras. Och självklart även för att ditt drömbadrum ska förverkligas. Perfektion och professionalism är nyckelorden. Vi tar dessutom stort ansvar för allt arbete vi utför och lämnar omfattande och långsiktiga garantier. Vi är helt enkelt det tryggaste valet när du ska renovera badrummet.