Trädgårdsavtal året runt för privatpersoner & företag

Behöver du hjälp med trädgårdsskötsel? Vi hjälper er med trädgårdsavtal året runt, skaffa din egen personliga trädgårdsmästare. Vi utför trädgårdstjänster i Norra Stockholm, och övriga Stockholm på förfrågan, för både privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Du kan både beställa regelbunden trädgårdsskötsel och trädgårdsavtal under hela säsongen men även enstaka tillfällen.

Vårt mår är en välmående trädgård och uteplats. Vi erbjuder städning och uppfräschning av din trädgård för en utemiljö som är redo att njutas av året runt. 

Vi kommer hem till dig för en första titt på din trädgård. Antingen möts vi på plats och går igenom dina önskemål eller så har vi kontakt via mail/telefon, åker ut till din trädgård och tittar och kommer därefter med en offert. Allt för att det ska bli så smidigt som möjligt för dig – du slipper boka tid för möte och kan enkelt beställa en uppfräschning av din trädgård utan krångel och med en god kommunikation. 

Vi tar alltid med de redskap som behövs för att utföra skötsel av din trädgård. Våra tjänster är avdragsgilla enligt RUT. Läs mer här och ta reda på vad du har rätt att använda. 

Exempel på tjänster inom trädgårdsskötsel:

Privatpersoner

Behöver du en komplett genomgång av trädgården eller bara några enstaka timmar? Eller vill du ha någon som regelbundet kommer och sköter din trädgård? Vi tar hand om bland annat ogräsrensning, klippning och beskärning hos dig.

Företag

Att ha en fast anställd för att sköta en företagsträdgård kan vara både dyrt och ineffektivt då arbetet skiftar över säsongen. Dessutom är behovet av trädgårdsskötsel som störst under semestertider. Då kan det löna sig att ha en trädgårdsmästare som kan komma regelbundet under hela säsongen, även semestertider. Du bestämmer själv hur ofta och hur länge.

Har ni ingen trädgård eller grönytor i företaget? Då kan färdiga urnor vara något för er.

Kontakta oss för kostnadsfri offert.