Köksrenovering i Stockholm

Kunder som söker sig till oss på PS Inne & Ute Miljö AB har varierande önskemål angående sin köksrenovering i Stockholm. Vi tar oss an stora och omfattande köksrenoveringar och utgår från de behov och förutsättningar ni har. Med vår stora snickarglädje går vi in i arbetet och anpassar helhetslösningar för att underlätta i vardagen. En köksrenovering kan bestå av såväl byten av köksluckor, bänkar, trösklar och knoppar till mer krävande arbeten som tillbyggnad eller ombyggnad av väggar, balkar, fönster samt anpassningsbara system. Era önskemål står högt i fokus, därefter fixar vi kvalitativa lösningar som håller lång tid framöver. Kontakta oss för din köksrenovering i Stockholm.

Skapa ditt DRÖMKÖK

Självklart uppfyller vi kvalitetskraven och är försäkrade för arbetet. Alla köksrenoveringar har olika utgångspunkt som varierar från kund till kund. Vi ser alltid till att leverera säkra och väl fungerande resultat till samtliga våra kunder som söker sig till oss, oavsett privatperson eller företag. Ni är varmt välkomna att byta idéer och lösningar så vi kan hjälpa er skapa drömköket efter era förutsättningar.

Det är mycket att tänka på när man ska få till ett nytt kök som är anpassat efter era förutsättningar och önskemål. Det gäller att planera och fråga vad som funkade bra i ert gamla kök och vad funkade mindre bra. Vill ni behålla något av den gamla lösningen, vitvarorna eller annat? Behöver golvet bytas ut i samma veva? Titta gärna runt och hämta inspiration från olika bloggar, inredningstidningar eller Instagram. Behöver ni frigöra mer arbetsyta kan en köksö fylla funktionen i ert kök. Vill niu ha en öppen kökslösning är det estetiskt vackert och harmoniskt att välja material med de övriga rummen så det finns en röd tråd och känns som en enhet.

Behöver du hjälp med finansiering av ditt kök, kontakta din bank eller re:member med deras snabba smidiga ansökan och handläggning.

Kontakta oss här. Så skickar vi en offert