Trädgårdsrådgivning

Vill du ta hand om din trädgård själv men behöver trädgårdsrådgivning av en trädgårdsmästare? Boka in trädgårdsrådgivning med oss. Vi går igenom din trädgård tillsammans och du kan i lugn och ro ställa din frågor och få rådgivning. Ett första intryck av ditt hem sker i trädgården. Vi skapar med enkla medel en välskött, städad och välkomnande entré och tomt. Ogräs mellan stenplattor rensas bort, häcken och gräsmattan klipps, rabatter rensas och fräscha frodiga växter för säsong planteras i krukor vid entrén. Vi anpassar efter dina önskemål och budget. Homestyling för trädgården är delvis avdragsgillt enligt RUT. Är det någon fråga vi inte har svar på direkt återkommer vi med svar på mail inom några dagar.

Vilken rådgivning kan jag få?

Allt som rör din trädgård. Här är några vanliga frågor:

Hur lång tid tar en trädgårdsrådgivning?

Ett rådgivningsmöte tar vanligtvis 1-3 timmar och du betalar per påbörjad timme.

Var har vi själva mötet?

Vanligtvis tar vi rådgivningsmötet hemma hos dig i din trädgård, terrass eller balkong. Vi arbetar främst i Norra Stockholms och övriga Stockholm på förfrågan.

Hur förbereder jag mig inför ett rådgivningsmöte?

Tänk efter vilka idéer och utmaningar du har i din trädgård. Skriv gärna ner frågor du vill ha svar på så du inte glömmer något. Om det är någon fråga vi inte direkt kan svara på så återkommer vi inom några dagar via mail.

Kan jag boka ett rådgivningsmöte för ett företag eller bostadsrättsförening?

Det är vanligt att bostadsrättsföreningar själva vill sköta trädgården och bokar rådgivning för att få tips om trädgårdsskötseln. Vi kan även vara med som stöd under städdagar.