Om oss

Vi utför all typ av arbete både Inne och Ute sedan 2008

PS Inne & Ute Miljö AB är ett familjeägt bygg- och trädgårdsföretag med säte och verksamhet i Stockholm. På byggsidan är våra kunder huvudsakligen företag, i varierande storlek, allt från fastighetsförvaltare till kommunala bolag och byggföretag. Vi tar även jobb från privatkunder som vi ofta får in via våra företagsuppdrag. På trädgårdssidan är våra kunder huvudsakligen privatpersoner och bostadsrättsföreningar. Vi arbetar utifrån vår erfarenhet, kunskap och kompetens med allt från enstaka uppdrag till regelbunden trädgårdsskötsel samt enklare helhetslösningar inom trädgårdsarbete, bygg och inredning. Vi lägger lika stort fokus på vackra planteringar, en grön gräsmatta och en städad tomt som på ett praktiskt insynsskydd, platsbyggda sittbänkar, en pergola och schyssta odlingslådor. Allt för att skapa en härlig utemiljö redo att njutas av – enkelt, effektivt och proffessionellt utifrån dina önskemål.

INNE – Alla typer av entreprenader
Vi åtar oss totalentreprenader och även mindre entreprenader med egen projektering i Norra Stockholms området samt Stockholms city och övriga Stockholm på förfrågan. I arbetet med våra uppdragsgivare strävar vi efter långvariga kundrelationer samt att hålla hög kvalitet i alla led/detaljer. Alla i vårt team har certifikat för heta arbeten och säker vatteninstallation vilket borgar för en god trygghet för er som kund. Vi innehar F-skattsedel och företagsförsäkring. Våra medarbetare genomgår kontinuerligt utbildningar som tillhandahålls av olika branschaktörer. Vi ser även till att alltid vara uppdaterade vad gäller utvecklingen inom olika fabrikat, branschstandarder, lagar, regler och förordningar. Tveka inte att kontakta oss för vidare information och konsultation om vad PS Inne&Utemiljö AB kan erbjuda inom renovering.

UTE – All typ av trädgårdsarbete
Trädgården utgör en viktig del av en fastighets helhetsintryck. Att vårda och investera i trädgården är därför mycket viktigt. En trädgård kräver kontinuerligt underhåll och via kan hjälpa er med all trädgårdsskötsel. Låt oss bli er egen personliga trädgårdsmästare.Vare sig du behöver hjälp med återkommande trädgårdsskötsel eller med enstaka uppdrag utför vi ditt trädgårdsprojekt och förverkligar just din trädgårdsdröm. Vi utför all typ av trädgårdsskötsel från plantering, beskärning, häckklippning, ogräsrensning och gräsklippning till stubbfräsning och trädfällning. Oavsett storlek på trädgård och hjälp så är du välkommen att kontakta oss.

Vi vill med en enkel och snabb men god kommunikation erbjuda våra tjänster. Boka via hemsidan eller skicka ett mail med bilder tillsammans med dina önskemål alternativt boka en personlig träff i din trädgård. Oavsett projekt är vi tillgängliga under arbetets gång och värdesätter en god kommunikation med kunden där vi tar emot önskemål och tankar från kunden på ett enkelt sätt – via sms, telefon eller mail och löpande under arbetet visar upp kostnader och tidsplaner. Vi samarbetar vid behov med utbildade arborister, snickare, stenläggare och inredare. Vårt mål är att trädgården och övriga grönytor alltid ska lämna ett välskött intryck och att du som kund ska känna trygghet i att trädgården sköts professionellt av oss. Tveka inte att kontakta oss för vidare information och konsultation om vad PS Inne & Utemiljö AB kan erbjuda inom trädgårdsskötsel.

Bland kunderna finns både privatpersoner och bostadsrättsföreningar. Vill du göra arbetet själv? I så fall kan en trädgårdsrådgivning kan vara något för dig.

Exempel på trädgårdsskötsel:

  • Plantering och skötsel av träd, buskar, växter och blommor.
  • Vattning och ogräsrensning.
  • Gräsklippning och slåtter.
  • Häckklippning.
  • Beskärning av träd och buskar.
  • Trädfällning, stubbfräs och slyröjning.
  • Vår- och höststädning.

Miljöarbetet är viktigt för oss
Vi arbetar efter en detaljerad miljöplan som syftar till att minimera miljöpåverkan av alla våra tjänster på kort och lång sikt. Vi väljer alltid de miljömässigt skonsammaste arbetsmetoderna och bedriver kontinuerligt miljöarbete i samarbete med våra kunder, miljövårdande myndigheter, miljöorganisationer och närboende. Självklart följer vi lagar, regler och föreskrifter inom området men strävar också efter att miljömedvetandet ska genomsyra allt arbete i organisationen. Alla våra medarbetare utbildas fortlöpande i våra miljömål. Allt för en mer hållbar framtid. Detta är en garanti vi ger till dig som kund. Du ska kunna ha ett gott miljösamvete när du anlitar oss.

Kvalitetspolicy
Vår målsättning är att leverera en bekymmersfri service där vi sätter kundens behov i centrum. Därför har vi utvecklat en utförlig kvalitetspolicy, som kontinuerligt kommuniceras till såväl anställda som kunder. Vår policy uttrycker bland annat att:

  • våra medarbetare är punktliga och välutbildade
  • vi är lyhörda och flexibla genom hela tjänstekedjan
  • vi levererar tjänster av hög kvalitet och med god service

För att se till att kvalitetspolicyn efterföljs gör vi regelbundna kvalitetskontroller och åtgärdar eventuella brister omgående. Du som kund ska helt enkelt kunna lita på att våra tjänster blir väl utförda och att vi håller vad vi lovar.